בטא קפה – beta caffe

בטא קפה – beta caffe

אחרי ראיון עבודה וארוחה ב "רק בשר" עם חברים, הרשתי לעצמי להירגע בצהריים קלילה בלי יותר מיד לחשוב, ב beta caffe בצהלה.

נתחיל עם מה ששתיתי:

beer
San Miguel

 

בירת סן מיגל, שליש (מביש), כי זה אמצע היום ושתיתי יום קודם ב"רק בשר" קנקן יין בגודל של הראש שלך!

התלבטתי אם בכלל לאכול שם או לא, ואז שחר המניוק כבר סיפר שהוא אכל צהריים והבריז לי מעסקית בהרברט סמואל (ב 88 ש"ח כמובן + קינוח מאפליקציית בייגלה), אז עשיתי 1+1=תאכל איפה שאתה. בבית הקפה.

אז הזמנתי פסטה עם בייקון, אפונה ורוטב שמנת. הכי בסיסי שבעולם, והזמנתי את זה אך ורק מכיוון שאני ירושלמי מת שמתלהב כל פעם שהוא רואה שכתוב בתפריט "בייקון". הייתי מזמין גם שייק בייקון אם היה דבר כזה…

בינתיים הגיע הלחם, לחם פרנה, עם 3 קוקוטים – איולי חמצמץ, חריף ע"ב כוסברה (ממש בטעם של פעם) וחמאה. קדימה להרביץ.

IMG_4008-150x150

השארתי לי חצי מהלחם, או כל שבר שלא יהיה ממנו, ואז הגיע המנה:

IMG_4007
טעים ולעניין. נ ק ו ד ה.

 

עם הצלחת הגיע קוקוט פרמזן שיצא די מצחיק – איך שהחזקתי אותו הוא התרסק לצלחת. לבייקון שלום. משום מה המנה הגיעה עם צלחת נוספת מתחתיה, מה שמחשיד שזה היה בתנור. יכול להיות, אגייס מאוחר יותר את שרלוק… אולי בשביל השמנת? לא יודע.

פסטה סבבה לגמרי, לא יותר, רוטב טעים של שמנת, קצת אפונה וחתיכות בייקון – אבל קריספיות כמו שאני אוהב. שלא כמו ב Wineberg (ראו פוסט נפרד)שם קיבלתי back-bacon על פיצה שהיה ממש לא קריספי והרבה פחות אהבתי אותו "רק אפוי". אז יצא טוב.

לקינוח הגנבתי לעצמי בראוניס שוקולד קטן וערמומי (אשר היווה תחליף לנמסיס שהייתי צריך לחרג'ע בהרברט סמואל), עוד כמה כוסות מים ויאללה הביתה. לירושלים. דרך 443.

beta caffe, רחוב צה"ל 71, צהלה.

 

כתיבת תגובה

סגירת תפריט